Misija

Naša misija je, ponuditi uslugu koja kvalitetom i pravodobnošću zadovoljava najstrožije europske i svjetske standarde u domeni izrade dijelova CNC-glodanjem i CNC-tokarenjem, te montaži sklopova i time u potpunosti zadovoljiti najzahtjevnije kupce u zemlji i inozemstvu. Naš imperativ je partnerski odnos s kupcima i tržišna orijentacija koja ne trpi improvizaciju i površnost.

 

Vizija

Od osnivanja firme naša vizija je jasna: postati vodeće poduzeće u zemlji i regionu, izvozno tržište orijentirano s trajno usvojenim standardima kvaliteta koji ne odstupa od europskih i svjetskih standarda. Također smo trajno orijentirani za edukaciju, profesionalizaciju, organizaciju, djelovanje za dobrobit uposlenika i šire društvene zajednice, kao i za zdravu tržišnu utakmicu.

Pri svim ovim djelatnostima ne zamarujemo i ekološki aspekat, pa se vodi briga o energiji i materijalima, a sav nusprodukt proizvodnje ide u proces reciklaže.

Planovi za budućnost nam se sastoje u dogradnji postojećih objekata i ulaganju u mašinski i vozni park, što naravno vodi ka povećanju obima proizvodnje a time i povećanju broja zaposlenih radnika.